top of page

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності та умови користування сайтом:
https://www.helpswar.com

Благодійний Фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" публікує цю політику конфіденційності та умови користування сайтом https://www.helpswar.com з метою уникнення будь-яких непорозумінь і конфліктів з користувачами.

1. Користувач не повинен впливати і втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, інакше, ніж через стандартний інтерфейс.

2. Відвідувач, використовуючи даний сайт, повинен дотримуватися норм чинного законодавства України, а також умови користування сайтом. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем при використанні сайту або законодавства, або умов користування сайтом, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.

3. На сайті https:https://www.helpswar.com користувачеві забороняється будь-яким чином ставити під сумнів територіальну цілісність України, закликати до насильницької зміни державного устрою, вести пропаганду насильства, гендерної, расової нетерпимості, а також до нетерпимості і дискримінації на основі національності, а також сексуальної орієнтації особистості. Також забороняється використовувати нецензурну лексику. У разі недотримання цих умов користувачу може бути закритий доступ до можливості коментування, або до сайту в цілому.

4. Збір та використання персональних даних:

4.1. Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

4.2. Відвідувачу на сайті https://www.helpswar.com може бути запропоновано ввести персональні дані, зокрема ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону.

4.3. При реєстрації на сайті https://www.helpswar.com відвідувач дає згоду адміністрації на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим, дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

4.4. Благодійний Фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" залишає за собою право збирати дані про відвідування сайту або з’єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про під’єднання до Інтернету, трафік та тривалість роботи користувача в мережі Інтернет.

4.5. Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики, а також для аналізу поведінки користувачів. Персональні дані використовуються відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, ” Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах “, НД ТЗІ 2.5-010-03” “Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу “.

4.6. Благодійний фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" залишає за собою право зберігати персональні дані протягом необмеженого часу.

4.7 Сервер сайту https://www.helpswar.com тимчасово реєструє доменне ім’я або IP – адреса комп’ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в під час сесії.

4.8. При роботі сайту https://www.helpswar.com використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку. Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт https://www.helpswar.com безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск, а також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умов відвідувачами. Вони допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

4.9. За допомогою системи Google Analytics Благодійний Фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" збирає статистику про відвідування сайту. Це інформація про відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, країни походження відвідувачів, а також інформацію про спосіб заходу на сайт агентства і т.д. Жодне з цих дій не пов’язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

4.10 Благодійний Фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" вживає відповідні заходи безпеки по збору, зберіганню і обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття Вашої особистої інформації.

4.11 Благодійний Фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" не продає, не обмінює особисту інформацію користувачів.

5. Сайт https:https://www.helpswar.com може містити посилання на сайти, які не належать Благодійному Фонду "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ".

6. Благодійний Фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайтуhttps://www.helpswar.com на вимогу правоохоронних органів, за рішенням суду або в рамках інших законних процедур, або по іншому вимогу згідно з чинним законодавством України.

7. Благодійний Фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту https://www.helpswar.com якщо такі виникли при користуванні сайтом.

8. Благодійний Фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" не гарантує і не стверджує, що використання матеріалів, які публікуються на сайті https://www.helpswar.com не зашкодить інтересам третіх осіб.

9. Благодійний Фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" намагається забезпечити, щоб вся інформація на сайті https://www.helpswar.com була максимально достовірною. Проте організація не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними, об’єктивними і актуальними на момент перегляду.

10. Авторські публікації і колонки, які містить сайт https://www.helpswar.com, є точкою зору їх авторів. Благодійний Фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" не несе відповідальності за точність, об’єктивність і актуальність інформації, опублікованої на сайті https://www.helpswar.com  з посиланням на інші джерела інформації.

11. Всі права на сайт https://www.helpswar.com і його зміст належать Благодійному Фонду "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" або використовуються нею за погодженням із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи, охороняються Законом України “Про авторське право і суміжні права”, міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.

12. Відвідувачі сайту не мають поширювати, змінювати, передавати, будь-яким чином використовувати інформацію сайту https://www.helpswar.com для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу Благодійного Фонду "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ". Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приписів про власність на завантажені матеріали. Використовувана інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт https://www.helpswar.com

13. Копіювання інформації з сайту https://www.helpswar.com може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.

14. Відвідувачі сайту беруть на себе відповідальність за всі ризики, які виникають при використанні сайту https://www.helpswar.com. У межах, які максимально дозволяє закон, Благодійний Фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ", ні будь-яка інша сторона, залучена в створенні, виробництві або обслуговування сайту https://www.helpswar.com, не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до сайту https://www.helpswar.com користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо Благодійний Фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" попереджала відвідувача про можливість таких збитків і втрат.

15. При роботі з сайтом https://www.helpswar.com відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту.

16. Благодійний Фонд "ІМПЕРІЯ ЩАСТЯ" залишає за собою право переглянути цю політику конфіденційності та умови користування в будь-який час.

17. Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності. Якщо Ви не згодні з даною політикою конфіденційності та умовами конфіденційності, Ви повинні залишити сайт.

18. У разі зміни цієї Політики конфіденційності ви зможете прочитати про всі зміни на цій сторінці.

19. Для зв’язку з адміністратором сайту з будь-яких питань ви можете написати лист на e-mail: empireofhappines@gmail.com.

bottom of page